Webbyrå

Webbdesign

Vi skapar anpassade hemsidor till företag, föreningar och privatpersoner. En hemsida kommer att hjälpa dig att fånga nya målgrupper och öka din försäljning.

Alla våra hemsidor är mobilanpassade.

Se våra priser lite längre ned.

Kontakta oss genom att ringa, mejla eller fylla i vårt formulär.

Mobilanpassad hemsida

Våra klienter

Nedan är direktlänkar till några av våra kunders hemsidor.

Våra paket och priser

HEMSIDA LITEN

Komplett hemsida

Engångskostnad

4 000 SEK

HEMSIDA MELLAN

Komplett hemsida

Engångskostnad

6 000 SEK

HEMSIDA STOR

Komplett hemsida

Engångskostnad

8 000 SEK

Hur går det till?

Beställning

Du fyller i en beställningsförfrågan längre ned. Vi granskar alla uppgifter och skickar därefter en bokningsbekräftelse via e-post till dig. När denna är godkänd påbörjar vi bygget av er hemsida.

Vi bygger

Här kommer vi behöva ha ett möte så vi får alla uppgifter. Oavsett om ni vill att vi gör allt kring beställning av domän och bygge av sidan. Vi kommer ta den information vi behöver för att bygga hemsidan. Detta inkluderar bilder (om ni vill ha egna bilder), logotyp och eventuella texter. Ni kommer få tillgång till en länk där ni kan följa bygget.

Ni granskar

När vi är klara med bygget av hemsidan kommer ni behöva gå igenom hemsidan och berätta om något behöver ändras. När allt är godkänt driftsätter vi sidan och skickar fakturan. Vi samarbetar med Time for IT Sweden AB i Kungsbacka där vi får bra rabatt om ni väljer detta webbhotell.

Fyll i nedan formulär för att göra en beställningsförfrågan

En beställningsförfrågan är inte bindande. Efter beställning kommer vi granska och skicka ett avtal till dig som du måste godkänna innan vi påbörjar jobbet. När avtalet är godkänt tar vi alla uppgifter som behövs för att komma åt er domän eller om vi skall köpa den åt er i ert namn.

Frågor?

Har du några frågor? Ring eller skicka e-post så svarar vi gärna på frågor om våra paket. Vi kan även skräddarsy paket utefter era önskemål. Tveka in att höra dig.

Scroll to Top